Κατασκευές από ξύλο
Κατασκευές από ξύλο

ΤΕΧΝΙΚΗ ΞΥΛΟΥ Μον. ΕΠΕ

Η δραστηριότητα της εταιρείας ξεκινά το 1982. Με συνεχή εξειδίκευση και ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού έφθασε στα σημερινά επίπεδα. Σε έναν ιδιόκτητο χώρο 1500 τετ. μέτρων με σύγχρονο και CNC μηχανολογικό εξοπλισμό, έχει τη δυνατότητα παραγωγής προϊόντων ξύλου υψηλής ποιότητας.

Τα προϊόντα παραγωγής είναι :

  • Εξωτερικές πόρτες και παράθυρα
  • Εσωτερικές πόρτες όλων των τύπων
  • Ειδικές κατασκευές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, καθώς και οιαδήποτε κατασκευή που απαιτείται στα σύγχρονα κτίρια (κατοικίες – ξενοδοχεία – επαγγελματικοί χώροι).

Η κατασκευή των όποιων προϊόντων γίνεται μόνο κατόπιν παραγγελίας. Υλοποιούμε τα σχέδια του εκάστοτε αρχιτέκτονα μηχανικού και τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη πελάτη με τον πλέον ποιοτικό τρόπο. Η επιμέλεια και το μεράκι των μαστόρων είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εταιρίας μας.

Ένας από τους βασικότερους λόγους της παραγωγής προϊόντων είναι ο απόλυτος σεβασμός στην υλοποίηση των σχεδίων του εκάστοτε έργου καθώς και ο σεβασμός στη τοπική αρχιτεκτονική της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

Η εταιρεία κάνει παραγωγή προϊόντων χονδρική και λιανική.

Η παραγωγή του εργοστασίου καλύπτει κλασικές κατασκευές, παραδοσιακές κατασκευές, σύγχρονης τεχνολογίας καθώς και Γαλλικού και Βενετσιάνικου τύπου.

Η ξυλεία που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των προϊόντων είναι αυστηρά επιλεγμένη και Α ποιότητας για όποιο είδος ξύλου επιλεγεί από τον πελάτη.